Massage stenungsund massageskola stockholm

Massagekurs vid massageskola - Massageterapi - Hälsoteket Star Thaimassage - för kroppen sinnet själen - Hem Utbildningarna är godkända av Branschrådet Svensk Massage, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund samt Masssörernas Yrkesförbund. Kontakta oss på tel, eller, e-post; för mer information eller beställ en kurskatalog via formuläret redan idag. M - startsida Välkommen till. Traditionell thaimassage, oljemassage, fot- massage och mixmassage kan du få hos oss. Massagekurs - hitta din massageutbildning Salong10 Nagelsalong och skola Gör ett klokt val! Massage för hemmabruk, stockholm /Göteborg Tycker du om att massera? Massage till husbehov passar för alla och är även en perfekt prova. Vi erbjuder även massage, ansiktsbehandlingar och pedikyr som utförs av våran certifierade.

Datingsidor sverige eskort umeå

Det är där vi på Uggla Massage Wellness kommer in i bilden. DEN BÄSTA presenten / GÅVAN ATT GE bort hittar DU HOS OSS hela ÅRET! Bara det bästa är gott nog åt dina nära och kära! Med vänliga hälsningar New, ring eller sms:a på tel. Kontakta oss på tel, eller, e-post; för mer information eller beställ en kurskatalog via formuläret redan idag.

från tidigare elever/lärare, pT-utbildningen som ger dig möjligheterna till drömjobbet utomlands. Workplace Smartness, workplace Mindfulness, workplace Meditation, workplace Ergonomics. Charles Berg är 24 år och kommer från Uppsala. Kortet får användas av vem som helst på företaget. Kolla in senare för uppdateringar på vår hemsida. Med kloka råd och över 25 års erfarenhet i bagaget. Utbildningarna är godkända av Branschrådet Svensk Massage, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund samt Masssörernas Yrkesförbund. Vi utbildar hud-och spaterapeuter, vår filosofi är att de ska få en utbildning av högsta kvalitet och bli väl orienterade i alla typer av behandlingar som förekommer i branschen.Rabbit sexleksak sexiga kvinnor

  • Salong10 är en Nagelsalong Skola belägen i centrala, stenungsund.
  • Masssage för såväl privatpersoner som för företag.
  • Ett klokt val är att investera i hälsa och välmående.
  • Oavsett om det gäller den egna hälsan eller personalens välbefinnande.
  • Hitta hundratals anslutna terapeuter och boka många olika typer av massage i, stockholm, Malmö och Göteborg.

Gratis datingsidor sverige deep pussy

Dessa utbildningsperioder har visat att vårt upplägg är bra och heltäckande vilket också understrukits av de kursutvärderingar som gjorts av eleverna. Köpa ett 10-kort och låta sin personal gå när dom behöver det. Vi har valt att kalla det för workplace wellness. Kom in så berättar vi mer! Massageterapi är dessutom en skattemässigt avdragsgill kostnad för arbetsgivaren/företagaren och en icke skattepliktig förmån för den anställde och kanske den mest populära formen av personalförmån. . Prata med din arbetsgivare och berätta om oss och vad vi kan göra för att hjälpa. Dela, gör ett klokt val!